طرز صحیح نوشتن صفحه درباره ما سایت + ۱۰ نمونه
یکی از اصلیترین صفحهها برای نوشتن، صفحه درباره ما است که جز مهمترین قسمتهای سایت است. برای نوشتن صفحه مربوط به درباره ما برند یا سایت باید مهارت خاص داشت.
یکی از صفحات مهم سایت که نباید از اهمیت آن غافل شوید، صفحه درباره ما است. بازدیدکنندگان برای بدست آوردن اطلاعات بیشتر درباره شما و کسب و کارتان به این صفحه رجوع میکنند. اصولا صفحه درباره ما برای بازدیدکنندگان جدید جذاب است؛ آنها در این صفحه میتوانند به خوبی با شما آشنا شوند. در همین راستا بسیار مهم است که از این صفحه نهایت بهره را ببرید و خودتان را از سایر رقبا و کسب و کارهای مشابه متمایز کنید. در ادامه با طرز صحیح نوشتن صفحه درباره ما سایت آشنا میشویم.
یکی از چیزهایی که شما را در ذهن مخاطب ماندگار میکند، داستان کسب و کارتان است. تاریخچه و داستان آغاز برندتان را برای کاربران تعریف کنید. به همین منظور میتوانید به موارد زیر در صفحه درباره ما اشاره کنید:
سعی کنید در همان بخشهای ابتدایی صفحه درباره ما، به ویژگی منحصر به فرد کسب و کارتان اشاره کنید. مشتریان به دنبال وجه تمایز شما از سایر رقبا هستند. در همین راستا ضروری است که به مزایای خود اشاره کنید و با برجسته کردن تفاوتتان از سایرین، بازدیدکنندگان سایت را برای اعتماد به برندتان قانع کنید.
هر کسب و کار هدفمند و کارآمدی، ارزشها و باورهای تجاری مخصوص به خودش را دارد. برای کسب اعتماد مخاطبان حتما به ارزشهایی که به آنها پایبند هستید و برای تحققشان تلاش میکنید اشاره کنید.
در دنیای دیجیتال امروز، یکی از مهمترین رازهای هر کسب و کار موفقی، شفافیت و صداقت است. مشتریان به یک کسب و کار صادق که چهره واقعی برند خود را نشان دهد بیشتر اعتماد میکنند. حتی برای آشنایی بیشتر و معرفی بهتر خود میتوانید تصویر مناسبی از اعضای تیمتان را در این صفحه قرار دهید. علاوه بر این، حتی میتوانید در یک ویدیوی کوتاه اما موثر، خودتان را به خوبی معرفی کنید.
زمانیکه مخاطبان درمورد موقعیت جغرافیایی و محل کسب و کار شما اطلاع بیشتری داشته باشند راحتتر به شما اعتماد میکنند. مخاطبان بدون اطلاع از موقعیت مکانی شما، نمیتوانند ذهنیت درستی از کسب و کارتان داشته باشند.
کاربران برای آشنایی با شما و برندتان وارد صفحه درباره ما میشوند؛ بنابراین نباید از این صفحه برای فروش خدمات و محصولاتتان استفاده کنید. استفاده از این صفحه برای افزایش فروش، به اطمینان کاربران لطمه میزند و آنها را در انتخاب برند شما مردد میکند.
هدف این صفحه معرفی تیم و کسب و کار شماست. هر صفحهای از سایت برای یک هدف به خصوص طراحی میشود؛ همانطور که صفحه اصلی نمیتواند عملکردی مشابه یک لندینگ پیج یا همان صفحه فرود داشته باشد، صفحه درباره ما هم نمیتواند مانند صفحه اصلی سایت باشد. به عبارت دیگر متن نوشته شده داخل این صفحه نباید بیش از اندازه طولانی باشد. درباره ما، صفحهای است که به طور مفید و خلاصه اما کافی و کامل، شما و کسب و کارتان را معرفی میکند و به مخاطبان اجازه میدهد که به تصور و درک درستی از برند شما برسند.
تا به حال به این نکته فکر کردهاید که بعد از اتمام مطالعه صفحه درباره ما، بازدیدکنندگان در قدم بعدی چکار میکنند؟ هوشنمندانهترین و کاربردیترین بخش صفحه درباره ما که هرگز نباید از آن غافل شوید، دکمه فراخوان عمل یا همان Call to action است. حتما در انتهای صفحه از یک CTA استفاده کنید تا مخاطبان بعد از مطالعه صفحه، روی آن کلیک کنند. برای کالتواکشن میتوانید امکان عضویت در خبرنامه، مشاهده لیست محصولات یا خدمات، انتقال به صفحات مجازی مانند اینستاگرام، توییتر یا لینکدین، امکان دسترسی به بلاگ و یا فرمی برای تماس با مشتریان را در نظر بگیرید.
ذهن کاربران بعد از مطالعه این صفحه درگیر نام تجاری شماست، پس حتما از این فرصت به درستی برای افزایش نرخ تبدیل استفاده کنید.
هر از گاهی حتما این صفحه را بهروزرسانی کنید. صفحاتی که با اطلاعات قدیمی پر شده باشد، نمیتواند توجه مخاطب را جلب کند. برای اینکه بتوانید نهایت استفاده را از این صفحه ببرید حتما حداقل هر چندماه یک بار آن را بهروز کنید.
برای درک بهتر بازدیدکنندگان سایت و یافتن کارآمدترین راه نوشتن صفحه درباره ما، خودتان را در جایگاه آنها قرار دهید. در ابتدا از خودتان بپرسید که مخاطبان شما چه کسانی و از چه اقشاری هستند؟ در قدم بعدی به این فکر کنید که اگر شما در مقام یک خواننده و یا مشتری وارد یک سایت شوید و به صفحه درباره ما رجوع کنید چه چیزی اعتمادتان را جلب میکند و چه چیزی نام آن برند و کسب و کار را در ذهن شما ماندگار میکند؟
در نهایت بعد از بررسی این موارد میتوانید بهترین متن را برای صفحه درباره ما بنویسید.
به یاد داشته باشید که اگر به تازگی وارد کسب و کاری شدهاید شاید در همان ابتدا نوشتن صفحه درباره ما برایتان جذابیتی نداشته باشد. ممکن است در اولین قدم، شناخت درست و کاملی از هویت تجاری خود نداشته باشید. فراموش نکنید که به مرور زمان با افزایش تجربه به درک بهتری از برندتان میرسید و در نتیجه میتوانید خودتان را بهتر و موثرتر به مخاطبانتان معرفی کنید.
درباره ما
منبع